Introductie

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in het begeleiden, coachen en bemiddelen van werknemers en werkgevers. Daarnaast hebben we ruim 10 jaar werkervaring lijnmanagement niveau in een commerciële sector. Door de combinatie hiervan is het goed mogelijk om de verschillende belangen en behoeftes te onderkennen en daarop in te spelen.

United Work BV is een samenwerkingsgerichte organisatie: verenigen is vermenigvuldigen! De gezamenlijke kracht van werkgever, deelnemer en begeleider maakt van een traject een succes. Juist deze samenwerking draagt bij aan het creëren van langdurige plaatsingen binnen het bedrijfsleven,  waarbij de juiste begeleiding naar alle partijen de kurk is waarop men drijft.
United Work is daarnaast een vraaggerichte organisatie: de vraag van werknemer én werkgever staat voorop; een samenwerking slaagt wanneer iedereen zijn kwaliteiten kan laten zien en benutten.

Ons netwerk bestaat uit overheidsinstellingen, diverse organisaties in het bedrijfsleven, personeelsdiensten en diverse hulpverleningsinstanties. Dit zorgt voor slagkracht en voor het kunnen zetten van concrete stappen.

 

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
Algemene voorwaarden

Op al onze activiteiten, correspondentie en documenten zijn de bepalingen uit onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt onze algemene voorwaarden onder deze link. Op aanvraag zenden wij u een exemplaar toe.